Naisten edustus lohkonsa neljäntenä
5.12.2018 18:06 Uutisointi / HIFK Naiset Edustus

HIFK - Jokerit 11.11.2018. Kuva: Matti Hartikainen

HIFK naisten edustusjoukkueen pelejä on pelattu tälle kaudelle 2. divisioonassa kahdeksan ottelun verran, ja joukkueen otteet ovat edellyttäneet sarjataulukon neljänteen sijaan. 3. divisioonasta täksi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäs noussut joukkue on siis näyttänyt ainakin sen, että sarjataso on pelillisesti joukkueelle sopiva.

Marraskuun turnaus pelattiin Ruskeasuolla, ja turnaus oli osoitus siitä, että hyvänä päivänä kyetään haastamaan kenet tahansa. Voitto Tiikereistä saatiin omalla rutiinipelaamisella. Sen jälkeen päästiin testaamaan lätkäpiireistä tuttu asetelma HIFK Jokerit myös naisten osalta salibandykaukalossa. HIFK lähti otteluun selvästi altavastaajan asemassa, mutta kuitenkin rohkein mielin ja uskaliaasti. Pelin alussa huomattiin, että kovaa tulosta useamman vuoden tahkonnut Jokerit ei ole kuitenkaan mikään ylivoimainen vastus. Tästä HIFK saikin puhtia peliin, mutta Jokerit olivat kaikesta huolimatta maalin verran parempia.

Viimeisin turnaus pelattiin Kauklahdessa joulukuun alussa, ja sieltä kotiin tuomisina oli voitto Oilersista ja tasapeli Blackbirdsin kanssa. Oilers oli entuudestaan tuntematon vastustaja, jonka kanssa saatiin aikaan hyvää vääntöä. Blackbirds puolestaan näytti jo heti ottelun alkuhetkillä, että kovaa mennään. Tähän yritettiin vastata, ja ottelusta saatiinkin varsin nopeatempoinen ja viihdyttävä. Molemmat joukkueet kykenivät tekemään ottelussa kaksi maalia, joten ei auttanut kuin tyytyä jaettuihin pisteisiin.

Taistelu jatkuu vielä ennen joulutaukoa Tuusulan salibandyhallilla 16.12, kun vastaan asettuvat lohkon kärkipaikkaa pitävä Ä-lasti sekä SB-Vantaa II, joista molemmissa joukkueissa vilisee salibandya seuranneille tuttuja nimiä. Tämä ei kuitenkaan HIFK naisten taistelutahtoa himmennä, vaan pisteitä lähdetään tavoittelemaan tosissaan. Tule paikan päälle katsomaan, kuinka naisten käy!

#17


   
Lisää uutisia
HIFK Salibandy
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031