Naisten katseet 2.divisioonassa
18.9.2018 13:55 Uutisointi / HIFK Naiset Edustus

Sarjakausi alkaa 30.9

Naisten edustuksen valmistautuminen kohti seuraavaa sarjaporrasta, 2-divisioonaa, on alkanut. Joukkueessa odotetaan innokkain mielin alkavaa sarjakautta, joka on suurimmalle osalle pelaajista ensikosketus 2.divisioonaan. Haastajastatuksesta huolimatta kauteen ollaan lähdössä hyvillä fiiliksillä.

Kesällä oli lupa levähtää ja palkita itsensä kahden viime kauden uurastuksesta ja sarjanousuista, mutta onneksi myös ei-lomaileville oli tarjolla pelailuvuoroja mm. seuran miesjoukkueiden kanssa. Lisäksi naiset osallistuivat Kesäliigan kilpasarjaan, jossa alkulohkon sijoitus oli toinen. Finaalipaikka jäi kuitenkin tältä erää haaveeksi, mutta kaiken kaikkiaan menestykseen kesäliigassa saa olla tyytyväinen, sillä sijoitus edelliseltä kesältä parani huomattavasti. Kesäliigan lisäksi osa edustuksen naisista kävi elokuussa testaamassa tasoaan Czech Openissa Prahassa. Reissusta palattiin monta kokemusta rikkaampana (ja allekirjoittaneen itsetunto matalana ;)).

Elokuun puolenvälin jälkeen kesän hauskanpitopeleistä siirryttiin takaisin tositoimiin. Treenaaminen onkin sujunut vauhdikkaissa merkeissä, ja niin sanottu tekemisen meininki on ollut hyvää. Iloksemme olemme saaneet myös uusia vahvistuksia mukaan sekä pelaaja- että valmennuspuolelle. Täksi kaudeksi joukkueeseen uusina liittyneet pelaajat, suluissa viime kauden seura:

10 Paloniemi Jasmin (Välivuosi / O2-Jyväskylä)

13 Virrankari Anni

18 Lundén Adelina (AC HaKi)

33 Toikkanen Suvi (MV), (Tikkurilan Tiikerit)

51 Vuorinen Roosa (RSS Panthers, Kalvolan Keihäs)

61 Jokitalo Fanni (Sievin Sisu)

80 Lundén Emilia (AC HaKi)

Lisäksi valmennus täydentyy Sami Martikaisella.


Toivotamme kaikki meiningistämme kiinnostuneet tai muuten vain salibandysta nauttivat ihmiset tervetulleiksi seuraamaan pelejämme! Alla otteluohjelma jouluun asti, ja kuvaa painamalla avautuu Salibandyliiton tulospalvelu.


Ps. Pelien välissä touhujamme voi seurata myös Instagramissa, @hifksalibandymimmit

- #17


   
Lisää uutisia
HIFK Salibandy
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031